Aktuality

  13. 12. 2023

Termín pro vyplnění dotazníku k sociálně odpovědnému veřejnému zadávání prodloužen do 22. ledna

Přispějte k naplnění potenciálu sociálně odpovědného veřejného zadávání. Rádi bychom znali váš názor.

Evropská komise usiluje o sociálně odpovědnou a udržitelnou budoucnost.  Proto stojí v čele projektu „Školicí a osvětové činnosti o sociálně odpovědném veřejném zadávání“, který probíhá ve všech 27 členských státech EU. Projekt má dva cíle - zvýšit povědomí veřejných zadavatelů o výhodách sociálně odpovědného veřejného zadávání (sovz) a posílit postavení sociálních podniků rozšířením jejich přístupu na trhy. 

TESSEA je partnerem projektu pro ČR. Jménem Evropské komise provádí analýzu komunikačních potřeb s primárním zaměřením na veřejnou správu a sociální podniky. Tato analýza se zaměří na stávající komunikační kanály, nástroje a platformy. Máte příležitost to ovlivnit!

Evropská komise má zájem o názory lidí z veřejného sektoru, sektoru sociální ekonomiky, a také o názory právních expertů. Podělte se o své poznatky prostřednictvím průzkumu, jehož cílem je shromáždit informace o komunikačních trendech a postupech v celé EU. Tím, že vyplníte dotazník, ovlivníte i podobu nadcházející komunikační kampaně v České republice. Nezabere to více než 10 minut. Průzkum bude otevřen do 22. ledna.

Praktické upozornění: po otevření okna se objeví dotazník v angličtině, pro českou verzi je třeba na pravé liště zvolit jazyk "čeština". Budeme rádi, když se zapojíte!

Dotazník můžete vyplnit ZDE


Patička - Kontakt

Ministerstvo práce a sociálních věcí
Oddělení sociálního podnikání
Karlovo náměstí 1359/1, Praha 2
Projekt Rozvoj ekosystému sociálního podnikání
Tel.: 770 116 520
Kontaktní osoba:
Gabriela Kurková
Email: gabriela.kurkova@mpsv.cz 

eumpsv

Copyright 2024 © Ministerstvo práce a sociálních věcí, Rozvoj ekosystému sociálního podnikání (RESP), registrační číslo - CZ.03.02.02/00/22_004/0001397.