Jak úspěšně sociálně podnikat v gastronomii?
P3 – People, Planet, Profit o.p.s. Vás zve na konzultační seminář na téma gastropodnikání.
Seminář je určen všem zájemcům, kteří se chystají založit sociální podnik v oblasti gastronomie nebo v ní již sociálně podnikají a potřebují zlepšit svůj profit.
Kdy: 2.3. 2016
V kolik: 9:30 do 15:00
Kde: Kavárna Bílá vrána, Ve Smečkách 5, Praha 1
Kdo: František Korál - zkušený expert pro oblast gastroporadenství sociálních podniků
Dozvíte se:
- zda máte podchycena všechna rizika a úskalí gastro podnikání
- jak ověřit, že Váš záměr je/bude proveditelný
- o principech, jejichž dodržování Vás povede k dlouhodobé ziskovosti
- o rozdílu mezi úspěšným a neúspěšným marketingovým a podnikatelským plánem
- o základech a klíčových zásadách personalistiky v pohostinství
- nejčastějších problémech a jak si s nimi poradit
- informace pro některé legislativní omezení
- a mnoho dalšího ze všech oblastí podnikání (dle oblastí - exteriér a interiér, obsluha, produkty, marketing včetně digitálního, management)
Za kolik: 1950,- Kč
Občerstvení bude zajištěno sociálním podnikem Kavárna bílá vrána.
Prostor je bezbariérový.
V případě zájmu s přihlášením neváhejte, protože počet míst je limitovaný (max. 10 účastníků).
2. Při nízkém počtu přihlášených si vyhrazujeme právo na zrušení termínu semináře. O zrušení budete informováni, a to nejpozději 3 pracovní dny před termínem konání semináře. Již uhrazené peníze lze použít na platbu semináře P3 konaného v jiném termínu (aktuální termíny jsou k dipozici na webových stránkách P3) nebo budou vráceny do 5 pracovních dnů zpět na Váš bankovní účet.
Kontakt pro další dotazy: gabriela.kurkova@p-p-p.cz