MPSV

  16. 9. 2022

Seminář pro sociální podnikatele: RESTART aneb krize jako výzva

MPSV vás v rámci projektu Podpora sociálního podnikání v ČR zve na seminář na téma
RESTART aneb krize jako výzva
Cílem setkání je nastartovat po prázdninách nové výzvy a plány do nelehkého období přicházejí ekonomické krize. Eliminovat stres a uvědomit si osobní i podnikové cíle, stanovit milníky, které ukončí letošní kalendářní rok v osobním životě i v životě firmy v klidu a pohodě.
 
PROGRAM:
NEKOMFORTNÍ SITUACE
Stres a emoce
Životní role a hodnoty
Cíle a milníky
SEBEVĚDOMÍ
Komunikační role
Popisný styl komunikace
Úhled pohledu
PLÁN REALIZACE
Myšlenkové mapy
Řízení prodeje v sociálním podniku
Lidé jsou sociální bytosti
Forma kurzu: interaktivní diskuse – workshop – seminář – volná forma.
KDY:
16.9. 2022, 9:00 - 16:00 hod
KDE:
Celesta Praha, Seifertova 455/17, Praha 3
 
LEKTOR:
Bohdana Kašparová se téměř 30 let věnuje interpersonální komunikaci a 10 let také osobnímu rozvoji a vzdělávání v oblasti psychohygieny. Studovala Marketingové a sociální komunikace, Public Relations, Komunikační a mediální studia. Prošla psychoterapeutickým výcvikem. Pracovala na obchodních a manažerských pozicích v národních i nadnárodních společnostech.
V první polovině svého profesního života se zaměřovala především na externí firemní komunikaci. Pro druhou polovinu zvolila nezávislou činnost konzultanta a mentora, při které dostala příležitost poznat komunikační procesy uvnitř mnoha společností, jejich vliv na angažovanost zaměstnanců, která se jako zrcadlo odráží zpět - ven z firmy. Sjednocení interní a externí komunikace vnímá jako trvalé řešení pro chápání firemních hodnot, vizí a poslání jak interními spolupracovníky, tak zákazníky a veřejností. Eliminaci stresu, osobní rozvoj i rozvoj zaměstnanců považuje za stěžejní pro budování firemní kultury.
Bohdana pracuje jako nezávislá lektorka. Kromě toho spolupracuje s Institutem interní komunikace a Marketingovým institutem, je mentorkou Technologického centra Hradec Králové a vede předmět Podnikání v praxi na Univerzitě Hradec Králové. Pracuje jako expert pro Ministerstvo práce a sociálních věcí v projektu České sociální podnikání.
Jako lektorka dalšího vzdělávání byla certifikována Asociací institucí vzdělávání dospělých a oceněna titulem Lektorka roku 2014.
 
Registrace ZDE.
 
Kontaktní osoby na případné dotazy: monika.sikulova1@mpsv.cz
 
 
 
Seminář není zpoplatněný.
Seminář proběhne v rámci projektu Podpora sociálního podnikání v ČR, registrační číslo CZ.03.2.60/0.0/0.0/15_016/0006098. 

Patička - Kontakt

Ministerstvo práce a sociálních věcí
Oddělení sociálního podnikání
Karlovo náměstí 1359/1, Praha 2
Projekt Rozvoj ekosystému sociálního podnikání
Tel.: 770 116 520
Kontaktní osoba:
Gabriela Kurková
Email: gabriela.kurkova@mpsv.cz 

eumpsv

Copyright 2024 © Ministerstvo práce a sociálních věcí, Rozvoj ekosystému sociálního podnikání (RESP), registrační číslo - CZ.03.02.02/00/22_004/0001397.