Adresář sociálních podniků


Vyhledávání v adresáři

Pokud hledáte víceslovný výraz, doporučujeme ho zadat v uvozovkách.

Mapa ČR plzensky karlovarsky ustecky liberecky st praha jihocesky kralovehradecky pardubicky vysocina jihomoravsky olomoucky zlinsky moravskoslezsky
vyberte klíčové slovo z našeptávače


UPRAVIT

Alena Sršňová / Sociální podnik v Nekoři

https://www.vinarnaumostu.cz

Nekoř 29, Nekoř 561 63, Nekoř 

731558807

zarecka.alena@email.cz

PROVOZOVATEL:
Alena Sršňová
IČ: 76120619
právní forma: Fyzická osoba podnikající dle živnostenského zákona zapsaná v obchodním rejstříku
datum zveřejnění: 21. 9. 2022


Co děláme?

Sociální podnik navazuje na 300letou tradici rodinného podniku Vinárna U Mostu Nekoř, kde býval zájezdní hostinec. Vaří zde dle tradičních postupů našich babiček z kvalitních a čerstvých surovin z lokálních zdrojů. Činnost je zaměřena na obědové menu a výrobu hotových jídel, salátů a moučníků. Od r. 2010 v restauraci nabízí rozvoz obědů do okolí 60 km. V nabídce služeb se pyšní rovněž cateringovou službou, včetně kompletního servisu v místě akce. Na všech činnostech podniku se podílejí zaměstnanci se zdravotním postižením či znevýhodněním, kteří jsou zaměstnáni na pracovních pozicích pomocných sil, skladníka, uklízečky, údržbáře a administrativního pracovníka.

Proč je náš podnik sociální?

Hlavním cílem je rozvoj stávajícího sociálního podniku ve smyslu rozšíření jeho nabízených služeb a zefektivnění procesů v podniku v souladu s principy sociálního podnikání.
Dílčím cílem je vytvořit nová pracovní místa pro osoby se zdravotním postižením a tím napomoci jejich integraci do zaměstnání a do společnosti.
Dlouhodobým cílem je co nejvíce zvládat úspěšné začleňování hendikepovaných zaměstnanců a snažit se je vracet co nejvíce do běžného života. Pracující se u nás cítí potřební, důležití, chtění, a to jim dodává odvahu a sebevědomí v běžném životě.
Sociální podnik se dlouhodobě snaží rozvíjet a zkvalitňovat své služby v oblasti výroby tradičních českých pokrmů z kvalitních čerstvých surovin z lokálních zdrojů, postupně se kromě přípravy a rozvozu denního menu.

  Pardubický kraj | Dostupnost služeb: 8762294024

OBLAST PODNIKÁNÍ

 Potravinářská výroba

 Pronájem prostor

 Ubytování

 ZAMĚSTNÁVANÉ OSOBY

 PODNIK NABÍZÍ MOŽNOST STÁŽE

 POSKYTOVATEL NÁHRADNÍHO PLNĚNÍ


Reference zákazníků

Příjemné místo u Pastvinsķé přehrady s ochotnou obsluhou s vynikající gastro...super mohu pouze doporučit. Velké překvapení v nenápadném zastrčeném koutě Česka tak vysoká úroveň po všech směrech...????☯️?????

Včera jsme s babičkou po výletě příjemně najedli. Polévka boršč a hlavní jídlo plněné knedlíky masem + zelí a smažená cibulka. Nemuseli jsme dochucovat, jídla ani nebyla přechucená. Senza porce. Sednete a jíte. Obsluha super. Po dojezení jsem neměl pusu plnou cukrů a mouky - chválitebné.. :)))

Vaclav Polacek
Vaclav Polacek
Místní průvodce·79 recenzí·128 fotek
před 4 týdny
Rychlá obsluha, dobré jídlo, přijatelné ceny.
Bariérový vstup.



Adresář sociálních podniků v číslech

247
registrovaných podniků (IČ)

423
provozoven registrovaných podniků

23
oborů

5109
zaměstnávaných osob se sociálním a zdravotním znevýhodněním

2791880928 Kč
roční obrat registrovaných dodavatelů



Patička - Kontakt

Ministerstvo práce a sociálních věcí
Oddělení sociálního podnikání
Karlovo náměstí 1359/1, Praha 2
Projekt Rozvoj ekosystému sociálního podnikání
Tel.: 770 116 520
Kontaktní osoba:
Gabriela Kurková
Email: gabriela.kurkova@mpsv.cz 

eumpsv

Copyright 2024 © Ministerstvo práce a sociálních věcí, Rozvoj ekosystému sociálního podnikání (RESP), registrační číslo - CZ.03.02.02/00/22_004/0001397.