Adresář sociálních podniků


Vyhledávání v adresáři

Pokud hledáte víceslovný výraz, doporučujeme ho zadat v uvozovkách.

Mapa ČR plzensky karlovarsky ustecky liberecky st praha jihocesky kralovehradecky pardubicky vysocina jihomoravsky olomoucky zlinsky moravskoslezsky
vyberte klíčové slovo z našeptávače


UPRAVIT

TRIANON, z.s.

http://www.ostrianon.cz  

Na Horkách 1701/23, Český Těšín 

+420739631107

t.siudova@ostrianon.cz

PROVOZOVATEL:
TRIANON, z.s.
IČ: 26621908
právní forma: Spolek
datum zveřejnění: 30. 9. 2019


Co děláme?

V oblasti recyklace se zabýváme ekologickou likvidací vysloužilých elektrických zařízení a jednodruhových plastů. Specializujeme se zejména na demontáž kancelářské techniky, elektroniky, kabelů i velkoobjemového elektroopadu. Zajišťujeme také zpracování jednodruhových plastů vč. jejich třídění podle recyklačních značek a mletí na různé frakce dle potřeb.
V oblasti digitalizace nabízíme profesionální služby spojené s převodem dokumentů až do formátu A0+ do digitální podoby, jejich následnou úpravou a zpracováním do digitálního archivu. Nabízíme také digitalizaci knih a jiných pevných vazeb až do formátu A3. Zpracování probíhá s využitím moderních skenovacích zařízení a technologií.

Proč je náš podnik sociální?

TRIANON, z.s. svými aktivitami k přispívá k rozvoji občanské společnosti a trvale udržitelnému rozvoji příhraničního regionu Českotěšínska.
Ve svých dvou provozech zaměstnává výhradě osoby se zdravotním postižením/znevýhodněním, čímž podporuje jejich integraci do běžného života i společnosti. Navíc jsou podnikatelské aktivity spolku zároveň ekologicky orientované a přispívají k šetrnému hospodaření s materiály a ochraně životního prostředí.
Kromě podnikání se věnujeme také zájmovému vzdělávání dětí, mládeže a seniorů v oblasti přírodních věd, techniky a ekologie, což má pozitivní dopad na život místní komunity.

  Moravskoslezský kraj

OBLAST PODNIKÁNÍ

 Odpady a recyklace

Recyklace a ekologická likvidace elektroodpadu a plastů; Digitalizace a skartace

 ZAMĚSTNÁVANÉ OSOBY

 PODNIK NABÍZÍ MOŽNOST STÁŽE

 POSKYTOVATEL NÁHRADNÍHO PLNĚNÍ


Reference zákazníků

Česká pobočka Aqualie navázala spolupráci se sdružením TRIANON zaměstnávajícím handicapované. Díky této spolupráci získávají zbytkové kovy z odstraněných části provozu úpraven vod nové využití.
SmVaK a.s. Aqualia

Pro nás je společnost TRIANON, z.s. spolehlivým partnerem již od roku 2012. TRIANON, z.s. díky precizní separaci dokáže z našeho elektroodpadu využít maximum. Velice nás těší, že můžeme tímto způsobem podporovat práci osob se zdravotním postižením.
ČEZ Distribuční služby, s.r.o.

Krátké příběhy nebo výroky zaměstnanců

Díky TRIANONU jsem znovu našel pracovní uplatnění, o které jsem přišel, protože zdravotní stav mi už nedovoloval dál pracovat jako horník na šachtě. A díky tomu, že zpracováváme materiál také od OKD, a.s., jsem tak i částečně zůstal v kontaktu se svými dřívějšími kolegy. Ti když zjistili, kam vysloužilý elektromateriál ze šachet putuje, si dali také hned záležet, aby ho k nám poslali co nejvíce a v co nejlepší kvalitě.
Libor



Adresář sociálních podniků v číslech

247
registrovaných podniků (IČ)

423
provozoven registrovaných podniků

23
oborů

5109
zaměstnávaných osob se sociálním a zdravotním znevýhodněním

2791880928 Kč
roční obrat registrovaných dodavatelů



Patička - Kontakt

Ministerstvo práce a sociálních věcí
Oddělení sociálního podnikání
Karlovo náměstí 1359/1, Praha 2
Projekt Rozvoj ekosystému sociálního podnikání
Tel.: 770 116 520
Kontaktní osoba:
Gabriela Kurková
Email: gabriela.kurkova@mpsv.cz 

eumpsv

Copyright 2024 © Ministerstvo práce a sociálních věcí, Rozvoj ekosystému sociálního podnikání (RESP), registrační číslo - CZ.03.02.02/00/22_004/0001397.