Adresář sociálních podniků


Vyhledávání v adresáři

Pokud hledáte víceslovný výraz, doporučujeme ho zadat v uvozovkách.

Mapa ČR plzensky karlovarsky ustecky liberecky st praha jihocesky kralovehradecky pardubicky vysocina jihomoravsky olomoucky zlinsky moravskoslezsky
vyberte klíčové slovo z našeptávače


UPRAVIT

CARWORX s.r.o.

http://www.carworx.cz  

Dukelská 4941, Chomutov 

+ 420 608 959 401

info@carworx.cz

PROVOZOVATEL:
CARWORX s.r.o.
IČ: 06479901
právní forma: Společnost s ručením omezeným
datum zveřejnění: 8. 12. 2020


Co děláme?

Dovoz vozidel z DE ( NĚMECKO ) a CH ( ŠVÝCARSKO ) na zakázku. Nové, předváděcí, zánovní, použité, veteráni

" TAK TROCHU JINÝ AUTOBAZAR "

Autoservis, Odtahová služba, Údržba motorových vozidel a jejich příslušenství. Čištění interiéru a dezinfekce vozidel.

Zajištění ekologické likvidace autovraku, včetně formalit spojených s vyřazením z registru vozidel.

Přepisy vozidel v registru a jiné formality spojené s registrem vozidel.

Proč je náš podnik sociální?

Firma CARWORX vytváří a udržuje chráněná pracovní místa na chráněném trhu práce.

Pro naše zdravotně postižené zaměstnance vytváříme takové podmínky, aby jejich práce byla různorodá a mohli se ve své činnosti neustále zdokonalovat, což umožňuje jejich mentální vzestup.

Naopak se distancujeme od jednotvárné a monotónní práce, které vede k degradaci lidské mysli !!!

  Ústecký kraj | Dostupnost služeb: Chomutov a okolí, Ústecký kraj, celá ČR

OBLAST PODNIKÁNÍ

 Obchod

 Odpady a recyklace

 Pronájem prostor

 Údržba zeleně a technické služby

dovoz vozidel na zakázku, autoservis, údržba motorových vozidel

 ZAMĚSTNÁVANÉ OSOBY

osoby se zdravotním postižením

osoby s tělesným postižením

osoby s mentálním postižením

osoby se smyslovým (zrakovým, sluchovým) postižením

osoby s kombinovaným postižením

osoby dlouhodobě či opakovaně nezaměstnané

příslušníci národnostních menšin a marginalizovaných společenství

 PODNIK NENABÍZÍ MOŽNOST STÁŽE

 POSKYTOVATEL NÁHRADNÍHO PLNĚNÍ


Reference zákazníků

Chci touto cestou poděkovat celému týmu firmy Carworx, jmenovitě panu Konárkovi a Leonovi, za naprosto perfektní služby. Vybral jsem si vůz, který už se nevyrábí a bylo k sehnání jen několik posledních kusů v Evropě. Firma Carworx zařídila koupi vozu v zahraničí, převoz auta, veškeré papíry (přihlášení, pojištění, českou SPZ) a dokonce mi zajistila i snadné financování a levnější než v mé bance. Já jsem si jen přijel do Chomutova pro auto, podepsal papíry, dostal jsem klíčky a odjel – vše bylo vyřízeno během pár telefonů a jediné návštěvy. To vše navíc za cca třetinu ceny, než po mně chtěla obdobná firma v Praze. Služby firmy Carworx mohu na 100% doporučit a určitě si sem přijedu i pro další auto. Vyplatí se to:-)
Václav K.

Díky firmě CARWORX jsem si splnil svůj dlouholetý sen v podobě VW Golf Cabrio v edici Joker.Pan Leon a jeho tým-opravdu komunikují,odpovídají na dotazy,rádi vše ukáží a předvedou na místě a do ničeho nenutí.MAXIMÁLNÍ spokojenost s prodejcem panem Konárkem,který nic netají,jedná na rovinu a je ochotný řešit věci.Domluva 100% a pokud nastane nějaký problém,neotočí se k Vám zády a jednají ke spokojenosti všech.Jsem maximálně spokojen s jednáním celého týmu a díky za krásný vůz ? DOPORUČUJI! Pavel P.

V červenci 2019 jsem u M.Leona zakoupil vůz WW golf 2014, z jeho strany velice profesionální – lidský přístup a to nejen jeho , ale celého jeho týmu. S autem jsem po měsíci užívání max. spokojený. Vše co bylo domluvené splněno , u auta jsem musel měnit stěrače , reakce pana Leona vrácení nákladů za výměnu obratem. Auto je jinak v perfektním stavu před zakoupením STK + přepis + dáreček. Mám domluvenou roční pravidelnou kontrolu a jistě jí budu dál dodržovat a další jiné auto v budoucnu určitě jen u p.Leona v Chomutově. Všem tento autobazar doporučuji. Ještě jednou děkuji týmu z Chomutova za vše Fanda.

Dobrý den, při hledání staršího vozu jsem na internetu narazil na vůz, který jsem sháněl ŠKODA Yeti u f. CARWORX po přečtení všech informací o voze a recenzí prodejce jsem se rozhodl firmu oslovil a byl jsem mile překvapen. Líbilo se mně velmi pohodové jednání. Garance historie vozidla, která byla poctivě vedena zřejmě předchozím majitelem v SRN včetně najetých kilometrů. Ochota prodejců ke spolupráci, neboť jsem se rozhodl kupovat vůz i přes velkou vzdálenost. Bydlím v místě 250 km vzdáleném od sídla firmy CARWORX. Následně se u zakoupeného vozidla se projevila porucha (dle mého názoru způsobená delším nepoužíváním vozu). Rozhodl jsem se tedy opět kontaktovat prodejce a k mému úžasu mně pánové vyzvali, abych s vozem přijel, že poruchu bezplatně odstraní. Což se skutečně stalo. Vůz je nyní v pořádku a jezdí naprosto perfektně. Jízdu si také užívám s vědomím, že slušní lidé ještě existují. Nákup ojetého vozu je velkým oříškem, proto jsem moc rád, že jsem narazil ve svém hledání právě na f. CARWORX. Musím být ve svém oboru profesionál a tak mně potěší, když proti mně stojí profesionálové v jejich oboru. Proto velmi doporučuji oslovit f. CARWORX při nákupu ojetého vozu. Ladislav H.

Dobrý den. Po 15 měsících a ujetých 27 000 kilometrech od koupi vozu u pana Leona musím konstatovat, že ač jsem kupoval letitou ojetinu ( 18 letý Focusek) za pár korun, auto slouží k plné spokojenosti a vyjma běžných záležitostí podléhajících opotřebení provozem jsem nebyl nucen investovat do vozu nic. A to ho nijak nešetřím, točím Domažlice – Brno po okreskách každých 4-5 týdnů. Chtěl bych tímto panu Leonovi a jeho firmě opětovně poděkovat za přístup k podnikání, který u nás nemá obdoby ( alespoň já se s podobným přístupem nesetkal). Přeji celému týmu mnoho zdaru a ať ” udržíte laťku” tak vysoko jak jste si ji nastavili. Kolečkář. P.S. z těch labilních jedinců co hledají za každým pozitivním komentářem ” špióna” firmy Carworx který podle nich vytváří umělé image firmy si nic nedělejte, to jsou jen nezralé ” osobnůstky” většinou se složitým dětstvím…. pan K.

další reference na www.CARWORX.cz nebo GOOGLE.COM



Adresář sociálních podniků v číslech

247
registrovaných podniků (IČ)

423
provozoven registrovaných podniků

23
oborů

5109
zaměstnávaných osob se sociálním a zdravotním znevýhodněním

2791880928 Kč
roční obrat registrovaných dodavatelů



Patička - Kontakt

Ministerstvo práce a sociálních věcí
Oddělení sociálního podnikání
Karlovo náměstí 1359/1, Praha 2
Projekt Rozvoj ekosystému sociálního podnikání
Tel.: 770 116 520
Kontaktní osoba:
Gabriela Kurková
Email: gabriela.kurkova@mpsv.cz 

eumpsv

Copyright 2024 © Ministerstvo práce a sociálních věcí, Rozvoj ekosystému sociálního podnikání (RESP), registrační číslo - CZ.03.02.02/00/22_004/0001397.