Ergotep pro žáky i pedagogy
12. 2. 2016

Ergotep pro žáky i pedagogy

Ergotep, družstvo invalidů založil ve spolupráci se Střední školou F. D. Roosevelta pro tělesně postižené a Obchodní akademií, odbornou školou a praktickou školou O. Havlové Odborná centra sociálního podnikání s novou vizí koncepce rozvoje speciálních škol.
 
Projekt zkvalitňuje počáteční vzdělávání ve speciálních školách. Zavádí moderní komplexní systém praktického vyučování, zejména osob se zdravotním postižením (OZP). Poskytuje praktické ukázky přístupu k tématice sociálního podnikání a prezentuje základní organizační, obchodní, personální a technologickou koncepci řízení integračního sociálního podniku (ISP). Zlepšuje odborné a klíčové kompetence žáků.
 
Jedním z výstupů projektu je také - Metodika Sociálního podnikání pro pedagogy - Hlavní cíl Hloubkově a komplexně vyškolit pedagogy v oblasti sociálního podnikání tak, aby dokázali býti mentory svým žákům a dokázali jim ulehčit jejich vstup na trh práce.

Patička - Kontakt

Ministerstvo práce a sociálních věcí
Oddělení sociálního podnikání
Karlovo náměstí 1359/1, Praha 2
Projekt Rozvoj ekosystému sociálního podnikání
Tel.: 770 116 520
Kontaktní osoba:
Gabriela Kurková
Email: gabriela.kurkova@mpsv.cz 

eumpsv

Copyright 2024 © Ministerstvo práce a sociálních věcí, Rozvoj ekosystému sociálního podnikání (RESP), registrační číslo - CZ.03.02.02/00/22_004/0001397.