2017 - 05 - 06

Desítky zástupců sociálního podnikání se shodly na tom, že jiná ekonomika je možná

24. května se sešlo na 80 účastníků z celé republiky, kteří debatovali a sdíleli zkušenosti v oblasti sociální solidární ekonomiky. Fórum Jiná ekonomika je možná představilo...

celý článek >>


Čtěte více >>

2017 - 15 - 05

Aktuálně OP Zaměstnanost

Výzva č. 129 na podporu sociálního podnikání  bude vyhlášená 30. 6. 2017.

Vaše projektové žádosti, podnikatelské plány a dotazy týkající se pravidel výzvy můžete...

celý článek >>


Čtěte více >>

2017 - 21 - 03

Aktuálně Finační nástroje: Veřejná zakázka

Dne 17. 3. 2017 byla vyhlášena zakázka na předběžné posouzení pilotního využití finančních nástrojů v OPZ. Více informací zde.

celý článek >>


Čtěte více >>

2017 - 19 - 03

Semináře pro žadatele do výzev MPSV: Jak připravit podnikatelský plán a Marketing v praxi sociálního podnikání

Aktuálně se můžete již nyní registrovat na Semináře pro žadatele do výzev MPSV na sociální podnikání

1) K tvorbě podnikatelského plánu pro sociální podnik “Jak připravit... ...

celý článek >>


Čtěte více >>

Publikace: Living in the cracks. Naďa Johanisová

Život v puklinách, pohled na venkovské sociální podnikání ve Velké Británii a v Čechách je zajímavou sondou do vzmáhající se občanské společnosti.

Svět spotřebních družstev,...

celý článek >>


Čtěte více >>

Publikace: Kde peníze jsou služebníkem, nikoliv pánem. Naďa Johanisová

Výpravy za ekonomikou přátelskou přírodě a člověku.

Čtivě psaná kniha, doplněná vtipy známého humoristy, nabízí pohled na šetrnější modely fungování lidské společnosti,...

celý článek >>


Čtěte více >>

UNEP Inquiry into the Design of a Sustainable Financial System: Policy Innovations for a Green Economy

UNEP Inquiry into the Design of a Sustainable Financial System: Policy Innovations for a Green Economy (www.unep.org/inquiry/).
 
Chtěli bych Vás požádat o vyplnění a další...
...
celý článek >>


Čtěte více >>

Jak úspěšně sociálně podnikat v gastronomii?

2016 - 10 - 01

P3 – People, Planet, Profit o.p.s. Vás zve na konzultační seminář na téma gastropodnikání.

Seminář je určen všem zájemcům, kteří se chystají založit sociální podnik v oblasti gastronomie nebo v ní již sociálně podnikají a potřebují zlepšit svůj profit.

 

Kdy: 2.3. 2016

V kolik: 9:30 do 15:00

Kde: Kavárna Bílá vrána, Ve Smečkách 5, Praha 1 

Kdo: František Korál - zkušený expert pro oblast gastroporadenství sociálních podniků

 

 

Dozvíte se:

 

  • zda máte podchycena všechna rizika a úskalí gastro podnikání
  • jak ověřit, že Váš záměr je/bude proveditelný
  • o principech, jejichž dodržování Vás povede k dlouhodobé ziskovosti
  • o rozdílu mezi úspěšným a neúspěšným marketingovým a podnikatelským plánem
  • o základech a klíčových zásadách personalistiky v pohostinství
  • nejčastějších problémech a jak si s nimi poradit
  • informace pro některé legislativní omezení
  • a mnoho dalšího ze všech oblastí podnikání (dle oblastí - exteriér a interiér, obsluha, produkty, marketing včetně digitálního, management)

 

Za kolik: 1950,- Kč 

Občerstvení bude zajištěno sociálním podnikem Kavárna bílá vrána. 

Prostor je bezbariérový.

V případě zájmu s přihlášením neváhejte, protože počet míst je limitovaný (max. 10 účastníků). 

 

REGISTRACE ZDE

 

 

Informace k semináři:

1. Platba za seminář je možná pouze bankovním převodem.
2. Při nízkém počtu přihlášených si vyhrazujeme právo na zrušení termínu semináře. O zrušení budete informováni, a to nejpozději 3 pracovní dny před termínem konání semináře. Již uhrazené peníze lze použít na platbu semináře P3 konaného v jiném termínu (aktuální termíny jsou k dipozici na webových stránkách P3) nebo budou vráceny do 5 pracovních dnů zpět na Váš bankovní účet.
3. Zrušit účast na semináři s možností vrácení uhrazených peněz nebo jejich přesunu na úhradu jiného semináře P3 můžete nejpozději 5 pracovních dnů před konáním původně uhrazeného semináře. V opačném případě záloha propadá. 
4. Je možné za sebe poslat náhradníka.

 

Kontakt pro další dotazy: gabriela.kurkova@p-p-p.cz