Videa

21. 1. 2014

Medailonek o sociálním podniku - Secondhelp

SECOND HELP je sociální firma provozovaná společností Možnosti tu jsou o. p. s. Nabízí návaznou službu pro program pracovní rehabilitace, jenž organizace cílové skupině osob se zdravotním postižením poskytuje.
Pracovní uplatnění zde mohou nalézt osoby se zdravotním postižením, kterým je v přáítelském prostředí přizpůsobena pracovní doba a mimo jiné jsou jim k dispozici konzultace na konci směny. Pracovní náplň je prodej kvalitního oblečení z druhé ruky a činnosti související. 

Hlavním cílem projektu P3 je zvýšit povědomí o sociálním podnikání v ČR a aktivity projektu jsou zaměřeny zejména na neziskové organizace, krajské úřady, sociální podniky, zaměstnavatele osob se zdravotním postižením, ale i ostatní podniky a podnikatele, které láká začít podnikat jinak.

Projekt je financován z prostředků Operačního programu Lidské zdroje a zaměstnanost a Státního rozpočtu ČR.

P3 - People, Planet, Profit, o.p.s. je organizace, která přináší a prosazuje nové a inovativní přístupy v podnikání s pozitivním dopadem na společnost, podporuje sociální a společensky prospěšné podnikání, poskytuje konzultace, pořádá semináře a workshopy a realizuje tematicky zaměřené projekty.

CC-BY Attribution


Patička - Kontakt

Ministerstvo práce a sociálních věcí
Oddělení sociálního podnikání
Karlovo náměstí 1359/1, Praha 2
Projekt Rozvoj ekosystému sociálního podnikání
Tel.: 770 116 520
Kontaktní osoba:
Gabriela Kurková
Email: gabriela.kurkova@mpsv.cz 

eumpsv

Copyright 2024 © Ministerstvo práce a sociálních věcí, Rozvoj ekosystému sociálního podnikání (RESP), registrační číslo - CZ.03.02.02/00/22_004/0001397.