Podcasty POMÁHÁME PODNIKÁNÍM
google podcastpodbean appspotify

V sérii podcastů POMÁHÁME PODNIKÁNÍM najdete otevřené rozhovory s odvážnými osobnostmi ve vedení prospěšných organizací a sociálních podniků, které se hlásí k principům sociálního podnikání (tj. sociální, ekonomický, enviromentální a komunitní prospěch). • Co vede úspěšné ženy jít dobrodružnou, ale nejistou cestou podnikatelek s dobročinným úmyslem? • Jak v sociálním podnikání využívají nasbírané zkušenosti z nadnárodních korporací, kulturních institucí, médií, sociálních služeb, neziskových organizací v Česku i zahraničí?
 
#02 Lucie Mervardová: Vedeme ”normální” kavárenský život

#02 Lucie Mervardová: Vedeme ”normální” kavárenský život

Mohou lidi s mentálním hendikepem zvládat náročnou práci v gastronomickém odvětví? Jakou speciální přípravu potřebují? Jak se hledají pracovníci, kteří umí vést lidi s mentálním limitem k poskytování kvalitní služby? Kdo tvoří tým plus? Jak vypadá sociální podnikání v zahraničí? Jak se Lucii v praxi hodí dovednosti ke krizovému managementu?

Na tyto a další otázky najdete v rozhovoru s Lucií Mervardovou odpovědi.

Seznamte se:

Lucie Mervardová je dlouholetá ředitelka obecně prospěšné organizace POHODA, která vede lidi s mentálním hendikepem k normálnímu životu, Lucie je zároveň ředitelkou sociálně prospěšné kavárny BÍLÁ VRÁNA v Praze, kde tito lidé pracují.

Hostka: Lucie Mervardová, https://kavarnabilavrana.cz/ , https://pohoda-help.cz/ 

Moderátorka: Miriam Vránová

Produkční tým: Gabriela Kurková, Petr Tlustý

Podcasty Pomáháme podnikáním vznikají díky projektu Ministerstva práce a sociálních věcí s názvem Podpora sociálního podnikání v ČR pokračuje, registrační číslo CZ.03.2.60/0.0/0.0/15_016/0006098.


Patička - Kontakt

Ministerstvo práce a sociálních věcí
Oddělení sociálního podnikání
Karlovo náměstí 1359/1, Praha 2
Projekt Rozvoj ekosystému sociálního podnikání
Tel.: 770 116 520
Kontaktní osoba:
Gabriela Kurková
Email: gabriela.kurkova@mpsv.cz 

eumpsv

Copyright 2024 © Ministerstvo práce a sociálních věcí, Rozvoj ekosystému sociálního podnikání (RESP), registrační číslo - CZ.03.02.02/00/22_004/0001397.