Seminář: Jak úspěšně začít podnikat v gastronomii?
Zveme vás na seminář pro nové a začínající gastro sociální podnikatele v provozovnách typu restaurace, kavárna, bistro, penzion, bar, občerstvení.
KDY:
Kapacita všech seminářů je naplněna. Děkujeme za pochopení. Náhradníci pište na: gabriela.kurkova@mpsv.cz.
17. 5. od 9:00 – 15:00
28. 5. od 9:00 – 15:00
13.6. od 9:00 - 15:00
KDE:
budova MPSV, Karlovo náměstí 1359/1, 128 00 Praha 2 - Nové Město, zasedací místnost č. 323 (zde na mapě)
KDO:
František Korál - konzultant, lektor a marketingový expert pro oblast HORECA (gastro provozy). Díky více než patnáctileté praxi v korporaci FMCG, zaměření HORECA – restaurace, bary, hotely, velkoobchody, má zkušenosti s přímou podporu gastro provozů, vedením projektů analyzující a podporující všechny oblasti v pohostinství a hotelnictví i zkušenosti s vlastním gastro provozem.
PROGRAM:
- Trendy v gastronomii, vývoj trhu v ČR
- Základní principy úspěšného gastro podniku
- Podnikatelský business plán
- Cílová skupina a spotřebitelské chování
- Výběr místa - vliv lokality a konkurence
- Cesta spotřebitele – výběr podniku, exteriér, interiér, hot spots
- Prodejní nástroje, nabídka a marketing
- Food cost, kalkulace, vliv na profit podniku
- Suroviny vs. technologie přípravy pokrmů
- Vliv personálu na chod podniku a jeho potenciál k vyššímu profitu
- Manažerské gastro rutiny – nejdůležitější činnosti při vedení gastro podniku
- Kontrolní nástroje, legislativa a další praktické znalosti
- Diskuze na konec
Možnost individuálních konzultací po skončení semináře.
Kontaktní osoby na případné dotazy:
sarka.vokalova@mpsv.cz, tel: 770 116 520
gabriela.kurkova@mpsv.cz, tel: 770 116 519
Vzhledem k omezené kapacitě místnosti neváhejte s registrací.
Seminář není zpoplatněn.
Seminář proběhne v rámci projektu Podpora sociálního podnikání v ČR, registrační číslo CZ.03.2.60/0.0/0.0/15_016/0006098.