Poradenství


Ivana Kozáková

Expertka na mediální komunikaci

Ivana Kozáková

Oblasti specializace: Tvorba mediální strategie - plán mediálních aktivit a komunikace šitý na míru, návrh konkrétního postupu, jak oslovit cílovou skupinu, jak zaujmout a čím PR aktivity - vytipování zajímavých momentů v dané firmě a návrh, jak promyšleně využít při mediální komunikaci, formulace tiskové zprávy, návrh využití různých informačních toků, doporučení na koho z médií se vyplatí zaměřit, konzultace, poradenství.
Analýza webových stránek - zpracování návrhu, jak web vylepšit, přehledně uspořádat, jak obohatit, konkrétní nápady na doplnění apod.
Návrh na vytvoření informačních videospotů, promovidea - co všechno se dá stihnout ukázat v jedné minutě, doporučení a konzultace čím lze zaujmout, co stojí za ztvárnění, vše na profesionální úrovni.
Konzultace a doporučení v oboru fotografického ztvárnění a prezentace firmy, přípravy propagačních materiálů, informačních letáků a brožur.

Místo výkonu konzultace a dojezdnost:
Po předchozí domluvě kdekoliv v ČR.

Kontakt:
728 772 570
ivakozakova123@gmail.com

 

Profil

PhDr.Ivana Kozákováje mediální expertka, novinářka, scénáristka, režisérka a nezávislý kreativní tvůrce. Má více než dvacet let praxe v oboru spolupráce s tištěnými médii, Českou televizí, neziskovými organizacemi, ministerstvy, pro které tvoří publicistické materiály, články, videoreportáže, televizní pořady, mediální strategie apod.

Motto:
Šanci uspět má dnes každý a bylo by škoda toho nevyužít jen proto, že vás není vidět nebo že se o vás neví. A vaše firma za to určitě stojí ..!

 


Máte zájem o kontaktování experta?

Můžete k tomu použít i následující formulář.

Vaše zpráva
Please enter your email!
Napište vaši zprávu

Patička - Kontakt

Ministerstvo práce a sociálních věcí
Oddělení sociálního podnikání
Karlovo náměstí 1359/1, Praha 2
Projekt Rozvoj ekosystému sociálního podnikání
Tel.: 770 116 520
Kontaktní osoba:
Gabriela Kurková
Email: gabriela.kurkova@mpsv.cz 

eumpsv

Copyright 2024 © Ministerstvo práce a sociálních věcí, Rozvoj ekosystému sociálního podnikání (RESP), registrační číslo - CZ.03.02.02/00/22_004/0001397.