Semináře
Webinář pro sociální podnikatele: Komunikace v obtížných situacích – jak na konflikty, nenechat se zaskočit
Dostáváte se občas nebo dokonce častěji do situací, které jsou pro vás nepříjemně? Ovládají vás emoce a nevíte si rady s kolegy, kteří vyvolávají problémy? Přihlaste se na workshop, který vám objasní, proč dochází ke konfliktům a jak je eliminovat, případně si vědět rady co s tím.
KDY: 19. listopadu 2020, 9.00 – 15.00 hodin s přestávkou a oběd
KDE: ON-LINE...
víceWebinář pro sociální podnikatele: Firemní kultura – budování firemních hodnot uvnitř i ven z firmy
Máte úspěšný sociální podnik, síť odběratelů, zakázky a spokojené zaměstnance, kteří si neumí představit, že pracují pro někoho jiného? Nejen pro vás otevíráme workshop s tématem budování dobrého jména a vztahů se zákazníky i se zaměstnanci.
KDY: 11. listopadu 2020, 9.00 – 15.00 hodin s přestávkou a oběd
KDE: ON-LINE z vašeho prostředí pomocí aplikace...
víceWebinář – Likvidita firmy a možnosti jejího financování
Cílem webináře je seznámit účastníky s hodnocením parametrů likvidity a zadluženosti firmy, včetně konkrétních možností aktuálního financování firemních aktivit.
KDY: 5.11. 2020 10 - 13 hod
KDO: Ing. Petr Vaškovic se tématice sociální ekonomiky a sociálního podnikání začal systematicky věnovat po roce 2010. Jeho profesní kariéra zahrnuje podnikatelskou činnost,...
víceWebinář – Likvidita firmy a možnosti jejího financování
Cílem webináře je seznámit účastníky s hodnocením parametrů likvidity a zadluženosti firmy, včetně konkrétních možností aktuálního financování firemních aktivit.
KDY: 30.10. 2020 10 - 13 hod
KDO: Ing. Petr Vaškovic se tématice sociální ekonomiky a sociálního podnikání začal systematicky věnovat po roce 2010. Jeho profesní kariéra zahrnuje podnikatelskou...
víceWebinář pro sociální podnikatele: Jak úspěšně začít podnikat v gastronomii?
Zveme vás na webinář pro nové a začínající gastro sociální podnikatele v provozovnách typu restaurace, kavárna, bistro, penzion, bar, občerstvení.
KDY: 19.10. 2020 od 9:00 do 12:00
KDO: František Korál - konzultant, lektor a marketingový expert pro oblast HORECA. Díky dvacetileté praxi v oblasti gastro trhu restaurací, bary, hotely, velkoobchody a další podobné, má...
víceWebinář pro sociální podnikatele Finanční řízení v dnešní době
Cílem webináře je seznámit účastníky s principy funkčního cash-flow, krátkodobého finančního managementu a alternativami externího financování podnikatelských aktivit.
Po jeho absolvování budou účastníci zvládat adekvátní praktická opatření pro řešení současné složité situace.
KDY: 7.10. 2020 10 - 13 hod
KDO: Ing. Petr Vaškovic se tématice sociální...
víceWebinář pro sociální podnikatele: Jak úspěšně začít podnikat v gastronomii?
Zveme vás na webinář pro nové a začínající gastro sociální podnikatele v provozovnách typu restaurace, kavárna, bistro, penzion, bar, občerstvení.
KDY: 5.10. 2020 od 9:00 do 12:00
KDO: František Korál - konzultant, lektor a marketingový expert pro oblast HORECA. Díky dvacetileté praxi v oblasti gastro trhu restaurací, bary, hotely, velkoobchody a další podobné, má...
víceWebinář pro sociální podnikatele Finanční řízení v dnešní době
Cílem webináře je seznámit účastníky s principy funkčního cash-flow, krátkodobého finančního managementu a alternativami externího financování podnikatelských aktivit.
Po jeho absolvování budou účastníci zvládat adekvátní praktická opatření pro řešení současné složité situace.
KDY: 30.9. 2020 10 - 13 hod
KDO: Ing. Petr Vaškovic se tématice sociální...
víceVize a strategie po pandemii - příprava marketingového plánu II
Naše firma, organizace má svou vizi, máme strategii, jak vizi dosáhnout, ale máme správný plán, marketingový plán, který bude fungovat? Jak si připravit MKT plán po pandemii, platí stejná pravidla, máme stejné možnosti? Víme, co bude fungovat? Do čeho investovat energii, čas a peníze?
KDY: 9.9. 2020 9.00 – 15.00 s přestávkou a oběd
KDE: Sokolská 7, Olomouc, prostory...
víceWebinář Jak úspěšně začít podnikat v gastronomii?
Zveme vás na webinář pro nové a začínající gastro sociální podnikatele v provozovnách typu restaurace, kavárna, bistro, penzion, bar, občerstvení.
KDY: 21.9. od 9:00 do 12:00
KDO: František Korál - konzultant, lektor a marketingový expert pro oblast HORECA. Díky dvacetileté praxi v oblasti gastro trhu restaurací, bary, hotely, velkoobchody a další podobné, má zkušenosti...
víceSeminář Jak úspěšně začít podnikat v gastronomii?
Zveme vás na seminář pro nové a začínající gastro sociální podnikatele v provozovnách typu restaurace, kavárna, bistro, penzion, bar, občerstvení.
KDY: 14.9. 2020, 9:00 - 15:00
KDE: budova MPSV, Karlovo náměstí 1359/1, 128 00 Praha 2 - Nové Město, zasedací místnost č.323
KDO: František Korál - konzultant, lektor a marketingový expert pro oblast HORECA. Díky...
víceKulatý stůl na téma podpora sociální ekonomiky
KDY: 9. 9. 2020, 13-16 hod
KDE: Toulcův dvůr, z.s., Zasedací místnost Zátiší, Kubatova 32/1, 102 00 Praha 10 - Hostivař
Stávající situace a perspektivy sociálního podnikání v ČR
Motto:
Jak si stojí sociální podniky v dnešním Česku? V čem jsou prospěšné pro společnost? Jak je podpořit a jak využít jejich potenciál při transformaci společnosti a hospodářství v...