MPSV

  datum konání: 8. 3. 2022

Seminář pro sociální podnikatele: Management sociálního podniku

MPSV vás v rámci projektu Podpora sociálního podnikání v ČR zve na seminář na téma Management sociálního podniku.
Přijďte pochopit základní principy vedení podniku a vyjasnit pravidla řízení firmy. Definovat strategickou – taktickou – operativní část řízení firmy. Inspirovat ke změně a sdílet zkušenosti s podnikateli v sociální oblasti.
 
PROGRAM:
Strategické řízení: vize – cíle – firemní hodnoty
Taktické řízení: styly vedení – motivace – sociální vs obchodní aspekty
Operativní řízení: externí a interní komunikace
Kompetence manažera: sebevědomí - empatie – srozumitelné vyjadřování

„Přijeďte si vyměnit zkušenosti s podnikateli, kteří se stejně jako vy zabývají zaměstnáváním handicapovaných a trhu práce. Sdílejte zkušenosti a nasávejte příběhy. Důležitá bude vaše interakce a výměna zkušeností cíleně vedená lektorkou, která se tématu dlouhodobě věnuje: https://ceske-socialni-podnikani.cz/.../experti-pro...
Forma kurzu: interaktivní diskuse – workshop – seminář – volná forma.
 
KDY:
8.3. 2022, 9:00 - 16:00 hod
 
KDE:
Celesta Praha, Seifertova 455/17, Praha 3
 
LEKTOR:
Bohdana Kašparová - Bohdana se více než 25 let věnuje komunikaci. Studovala sociální a marketingové komunikace, Public Relations, komunikační a mediální studia a znalostní management. Pracovala na obchodních a manažerských pozicích. Jako manažerka pracovala v nadnárodních společnostech, především ve společnosti Lagardere Active ČR, kde 10 let řídila region východní Čechy.
V první polovině svého profesního života se zaměřovala především na externí firemní komunikaci. Pro druhou polovinu zvolila nezávislou činnost konzultanta a mentora, při které dostala příležitost poznat komunikační procesy uvnitř mnoha společností, jejich vliv na angažovanost zaměstnanců, která odráží jako zrcadlo opět ven z firmy. Sjednocení interní a externí komunikace považuje za trvalé řešení pro vnímání firemních hodnot, vizí a poslání jak interními spolupracovníky, tak zákazníky a veřejností.
Vzhledem ke své dlouholeté praxi na obchodních a manažerských pozicích se zaměřuje na strategické řízení firem, obchodní a manažerské dovednosti. Za stěžejní téma považuje komunikaci uvnitř firmy od komunikace na pracovišti, přes komunikační procesy a nástroje, až po employer branding.
Bohdana pracuje pro Institut interní komunikace, je mentorkou Technologického centra Hradec Králové, kde mimo konzultace, vede kurz „Podnikání v praxi“ na Univerzitě Hradec Králové. Je certifikovanou lektorkou vzdělávání dospělých AIVD, kde získala ocenění „Lektorka roku 2014“. Jako lektorka pracuje pro Centrum andragogiky jako interní lektor.
Prochází šestiletým psychoterapeutickým výcvikem a dvouletým kurzem improvizace.
 
 
Kontaktní osoby na případné dotazy: monika.sikulova1@mpsv.cz
 
Seminář není zpoplatněný.
 
Seminář proběhne v rámci projektu Podpora sociálního podnikání v ČR, registrační číslo CZ.03.2.60/0.0/0.0/15_016/0006098.
 
 

Patička - Kontakt

Ministerstvo práce a sociálních věcí
Oddělení sociálního podnikání
Karlovo náměstí 1359/1, Praha 2
Projekt Rozvoj ekosystému sociálního podnikání
Tel.: 770 116 520
Kontaktní osoba:
Gabriela Kurková
Email: gabriela.kurkova@mpsv.cz 

eumpsv

Copyright 2024 © Ministerstvo práce a sociálních věcí, Rozvoj ekosystému sociálního podnikání (RESP), registrační číslo - CZ.03.02.02/00/22_004/0001397.