Seminář pro sociální podnikatele na téma gastro sociální podnikání
Zveme vás na seminář pro gastro sociální podnikatele v provozovnách typu restaurace, kavárna, bistro, penzion, bar, občerstvení.
KDY: 28.3. 2022 od 9:00 do 13:00
KDE: Celesta Praha, Seifertova 455/17, Praha 3
KDO: František Korál - konzultant, lektor a marketingový expert pro oblast HORECA (gastro provozy).
Díky více jak dvacetileté praxi v korporaci FMCG a vlastní gastro vzdělávací podnikatelské činnosti se zaměřením na oblast HORECA – restaurace, bary, hotely, velkoobchody, mám pozitivní zkušenosti s přímou podporu a rozvojem gastro provozů, vedením projektů analyzující a podporující všechny oblasti v pohostinství a hotelnictví včetně zkušenosti s vlastním gastro provozem.
PROGRAM:
Zaměření na úspěšné vedení podniku, strukturu funkčních procesů. Revize podnikatelské strategie, určení a práce s cílovou skupinou spotřebitelů, pochopení jejich chování. Trendy v gastronomii, vývoj trhu v ČR po covidu.
Rozbor ekonomického řízení gastro podniku, struktury nákladů, podstaty podpory ziskovosti. Funkční postupy k řízení a motivaci zaměstnanců, motivační programy, kompetence, náplně práce. Kontrolní mechanismy v řízení a vyhodnocení týmu. Marketingová strategie a dostupné nástroje.
Kontaktní osoby na případné dotazy: monika.sikulova1@mpsv.cz
Webinář proběhne v rámci projektu Podpora sociálního podnikání v ČR, registrační číslo CZ.03.2.60/0.0/0.0/15_016/0006098.