MPSV

  datum konání: 14. 4. 2021

Webinář pro sociální podnikatele I: Jak být přesvědčivý na obchodním jednání - základní komunikační kompetence obchodníka (sebevědomí – empatie - srozumitelné vyjadřování)

Setkáváte se s vašimi zákazníky osobně, případně on-line a nejste si jistí, jak je přesvědčit ke spolupráci? Připravili jsme pro vás sérii workshopů, jak a čím je zaujmout, na co se při osobním jednání zaměřit a jak správě vést obchodní rozhovor s cílem požádat o objednávku.

KDY: 14.4. 9.00 -12.00
(Jednotlivé lekce kurzu budou navazovat, není však nutnou podmínkou účast na všech lekcích. další témata 21.4. 13.00 - 16.00 / 28.4. 16.00 – 19.00)

KDE: on-line v prostření Teams z vaší pracovny s laskavou žádostí o zapnutí kamery, bez které si připravenou vzdělávací akci neprožijete.

LEKTORKA: Bohdana Kašparová, expertka marketingové a interní komunikace v Projektu České sociální podnikání pokračuje. https://ceske-socialni-podnikani.cz/poradenstvi/113-experti-kouci/2828-bohdana-kasparova

OBSAH:
Osobní prodej je významnou součástí taktické komunikace každého podniku. Úspěch obchodního jednání závisí na mnoha faktorech, které s lektorkou rozeberete. Budete se věnovat základním kompetencím každého prodejce, kterými jsou: sebevědomí, empatie a srozumitelné vyjadřování.

Řeknete si, které formy komunikace mají vliv na úspěch obchodního jednání. Neverbální formu komunikace prakticky promítnete do sdílení zkušeností kam se posadit, čím začít, na práci s komunikačním statusem a dalšími přesvědčivými taktikami a „fígly“. Zaměříte se také na práci se slovy a hlasem dle charakteru a typu zákazníka.

Proberete celkový pohled na prodejní interview a budete se věnovat jeho čtyřem základním krokům včetně závěrečného nenásilného požádání o objednávku. Podíváte se na reakce zákazníka a jeho námitky. V této souvislosti si uvědomíte přednost hodnoty vašeho produktu vs. jeho ceny, a jak ji obhájit.


PROČ SE PŘIPOJIT: Získáte sebevědomí při osobních jednáních a budete mít přehled a strukturu, kterým směrem jej máte vést. Připravíte se na vyvolání zájmu o váš sociální podnik pomocí připravených otázek, které budete mít možnost sdílet s ostatními. Absolvujete-li všechna setkání, potkáte se s hostem, který udělá tečku za setkáváními, host odpoví na vaše otázky, které z našich workshopů vyplynou.

 

REGISTRACE ZDE

 

Kontaktní osoby na případné dotazy:
monika.sikulova1@mpsv.cz

Webinář proběhne v rámci projektu Podpora sociálního podnikání v ČR, registrační číslo CZ.03.2.60/0.0/0.0/15_016/0006098.


Patička - Kontakt

Ministerstvo práce a sociálních věcí
Oddělení sociálního podnikání
Karlovo náměstí 1359/1, Praha 2
Projekt Rozvoj ekosystému sociálního podnikání
Tel.: 770 116 520
Kontaktní osoba:
Gabriela Kurková
Email: gabriela.kurkova@mpsv.cz 

eumpsv

Copyright 2024 © Ministerstvo práce a sociálních věcí, Rozvoj ekosystému sociálního podnikání (RESP), registrační číslo - CZ.03.02.02/00/22_004/0001397.