Webinář pro sociální podnikatele: Covid opatření pro stávající gastro podniky
Zveme vás na webinář pro gastro sociální podnikatele v provozovnách typu restaurace, kavárna, bistro, penzion, bar, občerstvení.
KDY: 8.3. 2021 od 9:00 do 12:00
KDO: František Korál - konzultant, lektor a marketingový expert pro oblast HORECA. Díky dvacetileté praxi v oblasti gastro trhu restaurací, bary, hotely, velkoobchody a další podobné, má zkušenosti s přímou podporu gastro provozů, vedením projektů analyzující a podporující všechny oblasti v pohostinství a hotelnictví i zkušenosti s vlastním gastro provozem.
PROGRAM:
- Seminář je zaměřen na stávající restaurace, bistra a kavárny, provozující své podniky aktuálně v omezeném režimu „okénko“.
- Probereme ekonomický krizový management, nástroje pro kontrolu nákladů, výpočet krizových obratových cílů a cash-flow.
- Provedeme revizi všech nákladů, způsoby je eliminovat, také jak lépe obchodovat a komunikovat s odběrateli, včetně on-line nástrojů.
- Obsahem bude i pohled na nové gastro trendy a změny strategie podniků jako reakce na covid změny v chování spotřebitelů.
- Závěr semináře věnujeme způsobům, jak se připravit na plné znovuotevření, interně k zaměstnancům i externě směrem k hostům.
Kontaktní osoby na případné dotazy:
monika.sikulova1@mpsv.cz
Webinář proběhne v rámci projektu Podpora sociálního podnikání v ČR, registrační číslo CZ.03.2.60/0.0/0.0/15_016/0006098.