MPSV

  datum konání: 8. 12. 2020

Webinář pro sociální podnikatele: Osobní rozvoj – plánování osobního potenciálu a času

Podnikáte, řídíte podnik, dáváte práci lidem s pracovním omezením a nemáte čas na sebe! Zdravá fungující firma potřebuje ve svém čele osobnost s vnitřní sílou měnit svět kolem sebe a plánovat budoucnost. Připravili jsme pro vás workshop na téma plánování úspěchu a času.

KDY: 8.12. 9.00 – 15.00 hodin s přestávkou a oběd

KDE: ON-LINE z vašeho prostředí, pomocí zapnuté kamery - nutný požadavek lektorky
LEKTORKA: Bohdana Kašparová, expertka marketingové a interní komunikace v Projektu České sociální podnikání pokračuje. https://ceske-socialni-podnikani.cz/poradenstvi/113-experti-kouci/2828-bohdana-kasparova

OBSAH:
Odbourávání stresu, předcházení syndromu vyhoření a Work-Live Balance předpokládá uvědomění všech svých životních rolí a žebříčku jejich významu vzhledem k podnikání i osobnímu a rodinnému životu. Z tohoto uvědomění vyplývají základní životní hodnoty. Ukážeme si význam uvědomění životních hodnot pro úspěšné podnikání, jejich vliv na úspěch podniku a pochopení obsahu slova úspěch. Spokojenost v souvislosti se zodpovědností. Jak lze úspěch plánovat, jak nastavit cíle tak, aby byly reálné a splnitelné? Jak plánovat čas a určovat priority.

Velkým žroutem času a zároveň startérem stresu je neefektivní komunikace, omezená schopnost asertivního jednání a neefektivní delegování úkolů. I toto téma v souvislosti s úsporou času a zmírňování stresových situací otevřeme jako jedno z významných.

PROČ SE PŘIPOJIT: Odbourávání stresu při podnikání je obtížné především díky velkému pracovnímu vytížení sociálních podnikatelů a jejich zodpovědnosti. Na chvíli se Z A S T A V Í T E a podíváte se na svoje plány a cíle z venku, s odstupem od každodenního shonu ve společnosti lidí, kteří jsou na tom podobně.

 

REGISTRACE ZDE

 

Kontaktní osoby na případné dotazy:
monika.sikulova1@mpsv.cz

Webinář proběhne v rámci projektu Podpora sociálního podnikání v ČR, registrační číslo CZ.03.2.60/0.0/0.0/15_016/0006098.


Patička - Kontakt

Ministerstvo práce a sociálních věcí
Oddělení sociálního podnikání
Karlovo náměstí 1359/1, Praha 2
Projekt Rozvoj ekosystému sociálního podnikání
Tel.: 770 116 520
Kontaktní osoba:
Gabriela Kurková
Email: gabriela.kurkova@mpsv.cz 

eumpsv

Copyright 2024 © Ministerstvo práce a sociálních věcí, Rozvoj ekosystému sociálního podnikání (RESP), registrační číslo - CZ.03.02.02/00/22_004/0001397.