MPSV

  datum konání: 3. 12. 2020

Webinář pro sociální podnikatele: Prodejní rozhovor – jak být přesvědčivý na obchodním jednání

Setkáváte se s vašimi zákazníky, dodavateli nebo úředníky osobně a nejste si jistí, jak je přesvědčit ke spolupráci? Připravili jsme pro vás workshop, jak a čím je zaujmout, na co se při osobním jednání zaměřit Jak správě vést obchodní rozhovor s cílem požádat o spolupráci.

KDY: 3.12. 9.00 – 15.00 hodin s přestávkou a oběd

KDE: ON-LINE z vašeho prostředí, pomocí zapnuté kamery - nutný požadavek lektorky

LEKTORKA: Bohdana Kašparová, expertka marketingové a interní komunikace v Projektu České sociální podnikání pokračuje. https://ceske-socialni-podnikani.cz/poradenstvi/113-experti-kouci/2828-bohdana-kasparova

OBSAH:
Osobní setkání jsou významnou součástí komunikace každého podniku. Úspěch obchodního jednání závisí na mnoha faktorech a na schopnosti rozpoznání komunikačního stylu partnera. Budeme se věnovat základním kompetencím prodávajícího, kterými jsou: sebevědomí, empatie a srozumitelné vyjadřování k různým typům lidí podle jejich komunikačních potřeb a stylů.

Řekneme si, které formy komunikace mají vliv na úspěch obchodního jednání. Jak jednání ovlivní „kabelka na klíně“ a jak naopak přesvědčit „bradou“, kam se posadit a dalšími taktikami a „fígly“. Zaměříme se také na práci se slovy a hlasem dle charakteru a typu zákazníka.

Probereme celkový pohled na prodejní interview a budeme se věnovat jeho čtyřem základním krokům včetně závěrečného nenásilného požádání o spolupráci. Budeme sdílet reakce zákazníka a jeho námitky. V této souvislosti uvědomíme přednost hodnoty vašeho produktu před cenou.

PROČ SE PŘIPOJIT: Získáte sebevědomí při osobních jednáních a budete mít přehled a strukturu, kterým směrem jej máte vést a jak se máte chovat. Připravíte se na vyvolání zájmu o váš sociální podnik pomocí připravených otázek. Pochopíte postoje a myšlení vašich zákazníků z pohledu komunikačního stylu.

 

REGISTRACE ZDE 

 

Kontaktní osoby na případné dotazy:
monika.sikulova1@mpsv.cz

Webinář proběhne v rámci projektu Podpora sociálního podnikání v ČR, registrační číslo CZ.03.2.60/0.0/0.0/15_016/0006098.


Patička - Kontakt

Ministerstvo práce a sociálních věcí
Oddělení sociálního podnikání
Karlovo náměstí 1359/1, Praha 2
Projekt Rozvoj ekosystému sociálního podnikání
Tel.: 770 116 520
Kontaktní osoba:
Gabriela Kurková
Email: gabriela.kurkova@mpsv.cz 

eumpsv

Copyright 2024 © Ministerstvo práce a sociálních věcí, Rozvoj ekosystému sociálního podnikání (RESP), registrační číslo - CZ.03.02.02/00/22_004/0001397.