MPSV

  datum konání: 19. 10. 2020

Webinář pro sociální podnikatele: Jak úspěšně začít podnikat v gastronomii?

Zveme vás na webinář pro nové a začínající gastro sociální podnikatele v provozovnách typu restaurace, kavárna, bistro, penzion, bar, občerstvení.

KDY: 19.10. 2020 od 9:00 do 12:00

KDO: František Korál - konzultant, lektor a marketingový expert pro oblast HORECA. Díky dvacetileté praxi v oblasti gastro trhu restaurací, bary, hotely, velkoobchody a další podobné, má zkušenosti s přímou podporu gastro provozů, vedením projektů analyzující a podporující všechny oblasti v pohostinství a hotelnictví i zkušenosti s vlastním gastro provozem.

PROGRAM:

- Trendy v gastronomii, vývoj trhu v ČR

- Základní principy úspěšného gastro podniku

- Podnikatelský business plán

- Cílová skupina a spotřebitelské chování

- Výběr místa - vliv lokality a konkurence

- Chování spotřebitele – výběr podniku, nabídka, vliv exteriéru, interiéru

- Prodejní nástroje, nabídka a marketing

- Food cost, kalkulace, vliv na profit podniku

- Suroviny vs. technologie přípravy pokrmů

- Vliv personálu na chod podniku a jeho potenciál k vyššímu profitu

- Manažerské gastro dovednosti – nejdůležitější činnosti při vedení gastro podniku

- Kontrolní nástroje, legislativa a další praktické znalosti

 

REGISTRACE ZDE

 

Kontaktní osoby na případné dotazy:
monika.sikulova1@mpsv.cz
gabriela.kurkova@mpsv.cz


Webinář proběhne v rámci projektu Podpora sociálního podnikání v ČR, registrační číslo CZ.03.2.60/0.0/0.0/15_016/0006098.


Patička - Kontakt

Ministerstvo práce a sociálních věcí
Oddělení sociálního podnikání
Karlovo náměstí 1359/1, Praha 2
Projekt Rozvoj ekosystému sociálního podnikání
Tel.: 770 116 520
Kontaktní osoba:
Gabriela Kurková
Email: gabriela.kurkova@mpsv.cz 

eumpsv

Copyright 2024 © Ministerstvo práce a sociálních věcí, Rozvoj ekosystému sociálního podnikání (RESP), registrační číslo - CZ.03.02.02/00/22_004/0001397.