Adresář sociálních podniků


Vyhledávání v adresáři

Pokud hledáte víceslovný výraz, doporučujeme ho zadat v uvozovkách.

Mapa ČR plzensky karlovarsky ustecky liberecky st praha jihocesky kralovehradecky pardubicky vysocina jihomoravsky olomoucky zlinsky moravskoslezsky
vyberte klíčové slovo z našeptávače


UPRAVIT

Camellus

https://www.camellus.cz

17. listopadu 170, Červený Kostelec 

+420733741990

wagenknecht@camellus.cz

PROVOZOVATEL:
Pro-Charitu s.r.o.
IČ: 28810619
právní forma: Společnost s ručením omezeným
datum zveřejnění: 10. 10. 2019


Co děláme?

Integrační sociální podnik Pro-Charitu s. r. o. zahrnuje několik středisek realizujících svou činnost v různých odvětvích. Do těchto středisek patří především výroba a prodej bylinných sirupů Camellus. Sirupy Camellus vyrábíme z plné náruče kvalitních českých bylinek podle tradičních českých receptů, obohacené trochou lásky a skvělou chuť dokresluje pomoc druhým. V současné době jsme rozšířili naši nabídku o sirupy v BIO kvalitě se značkou CheerUp!, které Vás povzbudí unikátní chutí, silou bylin a naladí Vás dobrým pocitem. Všechny naše sirupy jsou vyráběny bez barviv a konzervantů a vychutnáte si je jako osvěžující limonádu, stejně tak dobře jako horký nápoj.

Proč je náš podnik sociální?

Naše motto: „Blíž lidem, blíž přírodě“ vyjadřuje náš cíl a poslání, kterým je zaměstnávání osob se zdravotním postižením, používání surovin v BIO kvalitě. Odkazuje na tradiční výrobní postupy a šetrný přístup k životnímu prostředí. Receptury se podařilo vyladit tak, aby nebylo nutné používat žádné umělé konzervanty, barviva a aromata. Do chuti našich bylinných sirupů se tak promítá nadšení pro přírodu a lidský život v celé jeho šíři.
Naše společnost věří v lidskou soudržnost a v to, že je smysluplné vytvořit prostor, kde lidé s různým zdravotním handicapem mají příležitost se zapojit do života po boku těch zdravých. V takový svět věříme a takový svět prostřednictvím Pro-Charitu s.r.o. postupně vytváříme.

  Královehradecký kraj | Dostupnost služeb: Královéhradecký kraj

OBLAST PODNIKÁNÍ

 Obchod

 Potravinářská výroba

 ZAMĚSTNÁVANÉ OSOBY

osoby se zdravotním postižením

osoby s tělesným postižením

osoby s mentálním postižením

osoby dlouhodobě či opakovaně nezaměstnané

mládež a mladí dospělí

osoby  pečující  o malé děti  do 10 let  

 PODNIK NABÍZÍ MOŽNOST STÁŽE

 POSKYTOVATEL NÁHRADNÍHO PLNĚNÍ


Certifikáty a značky kvality

Na podzim roku 2018 získala naše společnost certifikaci pro výrobu sirupů v biokvalitě podle nařízení (ES) č. 834/2007 u společnosti AB CERT AG (CZ-BIO-002

Regionální produkt Kladského pomezí

Ochranná známka Práce postižených

Reference zákazníků

Markéta Turková, Siemens, s.r.o.:
Dárková balení sirupů Camellus využíváme dlouhodobě jako dárky pro naše zaměstnance a obchodní partnery. S kvalitou výrobků Camellus jsme spokojeni a od zaměstnanců i od našich partnerů se nám dostává pozitivní zpětná vazba. Navíc využíváme výhody spojené s poskytováním náhradního plnění firem. Spolupráci se společností Pro-Charitu s.r.o. můžeme doporučit.

Krátké příběhy nebo výroky zaměstnanců

V uplynulém roce jsme se zaměřili na zaměstnávání osob s mentálním postižením. Tato skutečnost nám přinesla mnoho zkušeností, v současné době pracují na různých pozicích 4 takto postižené osoby.



Adresář sociálních podniků v číslech

243
registrovaných podniků (IČ)

419
provozoven registrovaných podniků

23
oborů

4886
zaměstnávaných osob se sociálním a zdravotním znevýhodněním

2612478970 Kč
roční obrat registrovaných dodavatelů



Patička - Kontakt

Ministerstvo práce a sociálních věcí
Oddělení sociálního podnikání
Karlovo náměstí 1359/1, Praha 2
Projekt Rozvoj ekosystému sociálního podnikání
Tel.: 770 116 520
Kontaktní osoba:
Gabriela Kurková
Email: gabriela.kurkova@mpsv.cz 

eumpsv

Copyright 2024 © Ministerstvo práce a sociálních věcí, Rozvoj ekosystému sociálního podnikání (RESP), registrační číslo - CZ.03.02.02/00/22_004/0001397.