Aktuality


NABÍDKA - INDIVIDUÁLNÍ KONZULTACE PODNIKATELSKÝCH ZÁMĚRŮ A PLÁNŮ A NABÍDKA MINI ŠKOLENÍ

INDIVIDUÁLNÍ KONZULTACE

Nabízíme nově možnost individuálních konzultací v oblasti podnikatelských záměrů a plánů. Tyto konzultace budou pouze pro vás a shledáváme je jako nejefektivnější způsob poradenství při tvorbě podniktelského plánu.

PRO ZAČÁTEČNÍKY
Máte nápad? Chuť podnikat? Nejste si jisti, zda bude váš podnik ziskový? Jestli je váš nápad realizovatelný? Zda si najde váš produkt/služba své zákazníky? Tak neváhejte a přijďte na osobní konzultaci
Vše s vámi projdeme, ukážeme jak počítat, poradíme jak na plánu pracovat dále.
Tyto konzultace jsou určeny pro ty, kteří chtějí s podnikatelským plánem začít nebo ho mají ve fázi prvního rozpracování.

PRO POKROČILÉ
1) Oblast financí - Nejste si jisti, zda bude váš podnik ziskový? Neumíte počítat bot zvratu? Jestli je váš nápad realizovatelný? Tápete v pojmech? Vše s vámi projdeme, propočítáme, poradíme.
2) Oblast marketingu - Nejste si jisti zda si najde váš produkt/služba své zákazníky? Nevyznáte se v marketingu? Jak marketing dokonale zapracovat do podnikatelského plánu?
Tyto konzultace jsou učeny těm, kteří již podnikatelský plán rozpracovaný.

K dispozici jsme vám od 9:00 do 16:00:
finance - 25.4., 2.5., 6.5.,23.5., 30.5.
marketing a podnikatelský plán - individuální termíny dle domluvy

Konzultace jsou zpoplatněné dle rozsahu hodin - 1 hodina 800,- Kč, 2 - 4 hodiny 700,- Kč / hod, 5 hodin a více 600 Kč/ hod.

Pro rezervaci času, případný jiný termín a více informací gabriela.kurkova@p-p-p.cz.

 

ŠKOLENÍ

5.5.  2014
MINI ŠKOLENÍ FINANCE V SOCIÁLNÍM PODNIKÁNÍ
Určeno pro sociální podnikatele, kteří začínají nebo pro ty, kteří o založení sociálního podniku uvažují a chtějí se o financích dozvědět více.
Toto školení je vhodné zejména pro ty, kteří nepracují v oboru financí, ale chtěli by se srozumitelným a jednoduchým způsobem naučit základy této problematiky. Lektorka má několika letou praxi s konzultacemi a výukou osob, které nemají zkušenosti z této oblasti a celé školení je „šito na míru“ úplným začátečníkům a finančním laikům.
Vysvětlíme si základní členění nákladů a výnosů, povíme si i něco o tom jak pracovat s rozpočtem, jak zjistit, kdy dojde k bodu zvratu a k čemu nám tato informace slouží, jak používat výkaz cash flow a k čemu nám tento nástroj může být užitečný. To vše na praktických příkladech. Financí a tabulek se opravdu není třeba bát! :)

Pro větší efektivitu kurzu garantujeme omezený počet účastníků ( max. 5).
Čas: 9-12 hod
Cena: 1000 Kč/os.
Lektorka: Daniela Bednariková


29.5. 2014
MINI ŠKOLENÍ MARKETING V SOCIÁLNÍM PODNIKÁNÍ
Určeno pro sociální podnikatele, kteří začínají nebo pro ty, kteří o založení sociálního podniku uvažují a chtějí se o marketingu dozvědět více.
Toto školení je vhodné pro ty, kteří by se chtěli dozvědět více o všech aktuálních využívaných marketingových nástrojích, které mohou ve svém podnikání využít. A to od klasických pěti P až po ty zcela nové, jakými je například optimalizace vašich webových stránek. Lektorka má několika letou praxi s konzultacemi a výukou osob, které nemají zkušenosti z této oblasti a celé školení je „ušito na míru“ jak úplným začátečníkům, tak i trochu pokročilým.

Pro větší efektivitu kurzu garantujeme omezený počet účastníků ( max. 5).
Čas: 9-12 hod
Cena: 1000 Kč/os.
Lektorka: Gabriela Kurková


Pro rezervaci, případný jiný termín, který by se dohodl individuálně ( pokud by bylo více osob ) a více informací gabriela.kurkova@p-p-p.cz.


Patička - Kontakt

Ministerstvo práce a sociálních věcí
Oddělení sociálního podnikání
Karlovo náměstí 1359/1, Praha 2
Projekt Rozvoj ekosystému sociálního podnikání
Tel.: 770 116 520
Kontaktní osoba:
Gabriela Kurková
Email: gabriela.kurkova@mpsv.cz 

eumpsv

Copyright 2024 © Ministerstvo práce a sociálních věcí, Rozvoj ekosystému sociálního podnikání (RESP), registrační číslo - CZ.03.02.02/00/22_004/0001397.