Poradenství


Karel Rychtář

Expert na management a krizové řízení

Karel Rychtář

Oblasti specializace: Krizový plán a krizové řízení, zdroje financování, předpoklady pro vznik, udržení a rozvoj sociálního podniku, podnikatelské zaměření, vztahy v sociálním podniku.

Místo výkonu konzultace a dojezdnost:
Praha a po domluvě i dále.

Kontakt:
+420 603 447 370
rychtar@azzp.cz

 

Profil

Absolvent VUT Brno, později PGS ekonomika a řízení podniků, manažerská praxe 12 let při zaměstnávání OZP, z toho 6 let ve funkci předsedy družstva. Spolupráce na řadě projektů zaměřených na sociální podnikání již od roku 1998, zahraniční stáže a studijní cesty, spolupráce s partnery v Itálii, Rakousku, Francii a dalších zemích. Od počátku aktivní člen tematické sítě, později TESSEA jako zakladatel. V současnosti ředitel odboru na SČMVD v Praze (od roku 2000), člen Vládního výboru a řady odborných skupin a sekcí v rámci zaměstnavatelských svazů.
Spoluautor řady projektových výstupů zaměřených na podporu, vznik a udržitelnost sociálních podniků se zaměřením na družstva a zaměstnávání OZP.
Všestranný přehled, schopnost analýzy rizik a cest k řešení krize, s kreativním využitím praktických zkušeností vlastních i získaných za dobu praxe. Kontakty na další odborníky v regionech nebo se specializovaným zaměřením.

Motto:
Nejtěžší pro úspěšné sociální podnikání je pochopit a přijmout jeho podstatu v dnešním materializovaném světě (a přitom nebýt snílkem).

 


Máte zájem o kontaktování experta?

Můžete k tomu použít i následující formulář.

Vaše zpráva
Please enter your email!
Napište vaši zprávu

Patička - Kontakt

Ministerstvo práce a sociálních věcí
Oddělení sociálního podnikání
Karlovo náměstí 1359/1, Praha 2
Projekt Rozvoj ekosystému sociálního podnikání
Tel.: 770 116 520
Kontaktní osoba:
Gabriela Kurková
Email: gabriela.kurkova@mpsv.cz 

eumpsv

Copyright 2024 © Ministerstvo práce a sociálních věcí, Rozvoj ekosystému sociálního podnikání (RESP), registrační číslo - CZ.03.02.02/00/22_004/0001397.